2. dan Zveze – Velenje, 6. april 2019

Med deževnimi dnevi je žarek posijal v soboto, 6. aprila 2019. Dan je bil rezerviran za druženje v Velenju. Restavracija Jezero je gostila tajnice, poslovne sekretarke in asistentke z vseh koncev Slovenije. Poleg dveh odličnih predavateljic, Martine Razdevšek in Saše Einsiedler, sta program dopolnila glasbenika Žan Serčič in Marko Furek. Naše poslanstvo in naša moč pa je sevala iz sleherne besede naše predsednice, Suzi Asfour.

Tudi letos so bila podeljena priznanja za prizadevno delo v klubih. V našem klubu je bila priznanja deležna Ivana Zajc, ki je iz rok predsednice Zveze prejela srebrno priznanje.

Zaključni del dneva je bil namenjen praznovanju 25-letnice Zveze klubov tajnic in poslovnih sekretarjev Slovenije, fotografiranju in druženju.

Že komaj čakamo na naslednje srečanje, ki bo ponovno okrepilo naše dolgoletne vezi, lahkotno razigralo naše srce in dvignilo zavest.

Zapisala Mateja Marc

Več o dogodku si lahko preberete na spletni strani Zveze tajnic Slovenije:
https://zvezatajnicslovenije.wixsite.com/zvezatajnicslovenije/single-post/2019/04/07/2-dan-Zveze-v-Velenju-in-praznovanje-25-letnice

You are currently viewing 2. dan Zveze – Velenje, 6. april 2019